Spring för det lilla livet

Lördagen den 9 september går för femte året välgörenhetsloppet ”Spring för det lilla livet” i Landskrona av stapeln. Överskottet från startavgifterna går till Lilla Barnets Fond. Start och mål sker på gräsplanen bakom Västervångskolans idrottshall.

– Det är ett lopp där du själv väljer om du vill springa 10 kilometer eller springa alternativt gå 5 kilometer. Har du barn kan du givetvis gå med barnvagnen. Startavgiften är 100 kr och går förutom omkostnader för loppet oavkortat till Lilla barnets fond, säger Anders Paulsen som arrangerar loppet.
– Lilla barnets fond är en ideell förening med syfte att stödja forskning och utveckling hos nyfödda och för tidigt födda barn.

Har du ingen möjlighet att springa just detta tillfälle kan du ändå stödja fonden genom att anmäla dig och springa vid ett annat tillfälle när du själv kan. Priser kommer att lottas ut bland samtliga deltagare.
– Efter loppet har vi picknick där du bjuds på en frukt och en dricka. Vill du ha något mer att äta och dricka tar du med det själv. Vi redovisar såklart också hur mycket pengar vi tillsammans lyckats samla ihop till Lilla barnets fond, avslutar Anders Paulsen.

All information hittar du på Lilla Barnets lokala hemsida.

Till arkivet