Digitaliserade blommor på Pumphuset

Lagom till Trädgårdsgillet är det fotografbyte på Pumphuset. En för Landskronapubliken ny spännande fotograf, Staffan Nygren från Luleå kommer från och med torsdag att visa sin utställning ”Digitaliserade blommor”.

Nyligen fick Pumphuset lovord  av det amerikanska modemagasinet Vogue för sin fotosatsning.
Nu är det dags för Staffan Nygren att ställa ut skannade tulpandelar, hopmonterade i Photoshop till en orkidé, akvariefiskar och gäddor som simmar i vaserna. Fotografen lek även med ord när han nu bjuder in till en vacker och sensuell, men även en humoristisk utställning. 
– Utställningen är ”fotografisk”… men ändå inte. Jag leker och busar i det digitala mörkrummet när jag gör dessa bilder, säger Staffan Nygren

Utställningen pågår i baren 10 augusti till 17 september.

Till arkivet