Annons

Spring för att det är kul

En ny löpgrupp är under bildande.

Behöver du aktiveras efter lata semesterdagar? Är du sugen på att börja jogga men känner att löpsteget inte riktigt är vad det varit, då kanske ”Fun run” kan vara något för dig. 

Annons
 

– Jag håller just nu på att starta upp en löpgrupp i Landskrona som heter ”Fun run”,  säger Fannie Wigren och utlovar löppass som alla kan vara med på  oavsett förkunskaper.
– Även om du inte springer i vanliga fall eller aldrig sprungit i hela ditt liv så kan alla klara av det, poängterar hon.

 Vid varje pass springer gruppen 3-5 kilometer.
– Vi  stannar flera gånger under passets gång för att göra olika övningar och peppa varandra. Vi springer hela tiden i en tajt grupp och det viktigaste är gemenskapen och att vi har kul.

Fannie Wigren håller i  träningsgrupper 2-3 gånger  i veckan på Häloscenter  Teckomatorp och berättar att  att hon spontant gör detta då hon vill aktivera landskronaborna mer.
– Just nu finns det inte jättemånga  aktiviteter som alla kan vara med på. Men på Fun Run kan du som är otränad eller vältränad vara med.

Onsdagen den 9 augusti är det tänkt att första passet ska avverkas.
– Vi kommer att utgå får Sofia Albertin,  sen kommer vi springa till Hamnen-Halvmånen-Citadellet-Slottsparken och tillbaka till Sofia Albertina. Rundan är ungefär på 3 km. Under passets gång kommer vi att stanna flertal gånger för styrketräning med egen kroppsvikt.

Frågan är då om det kostar något att delta.
– Fun Run är gratis för alla, säger Fannie Wigren och upplyser att kommande pass sedan är på onsdagar  18:30-19:30 och söndagar 11:00-12:00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser