Se årets karnevalståg

Lördagens regnväder lyckades på inget sätt kyla ner årets karnevalståg. Från Folkets Hus ringlade tåget ner mot Slow motion-området vid konsthallen ivrigt påhajade av flerdubbla led av åskådare.
Först kom karnevalens sambadrottningar. Mitt i, gick denna gång Landskronas historiska personer, Erik av Pommern, Selma Lagerlöf, Tycho Brahe med flera. Sambaskolans elever gav järnet och Sven Pettersson filmade. Karnevalens höjdpunkt sedan starten 1992 fick staden att dansa och le.
Medverkande i tåget gjorde; Latin Samba, Balbino, Kuru Mapu, Halmstad sambaskola, La Peregrina, Skånskandombe, Chisamba, Os Baianos, Abada Capoeira, Jannah, 24 fitclub Öresund, Historiska personer, Danshuset, Thaidansa, Candombe Lubolo, Tierra Morena, Landskrona Dansstudio, Friskis & Svettis samt Poojas Bollywood.

Till arkivet