Annons

Det osannolika inträffade på golfbanan

Kompisarna Magnus Johnsson och Anders Karlsson-Ståhl gjorde hole-in-one direkt efter varandra på 15.e hålet på Hildesborgsbanan.
Foto: Tommy Persson.

I nära nog 15 år har ett gäng killar som kallar sig Early Birds gått upp tidigt om lördagsmorgnarna för att  spela golf. Detta gör man året runt så tillvida att det inte är is och snö, får då blir det andra klubbor som gäller när man lirar hockey tillsammans. I lördags hände det omöjliga, eller ja nästintill omöjliga – två hole in one  i samma boll, på samma hål. Wow liksom!

Annons
 

– På 15:e hålet gör två av spelarna hole in one efter varandra.Oddsen på detta är typ en på  17 miljoner, säger Tommy Persson som fick se kompisarna Magnus Johnsson  och Anders Karlsson-Ståhl svara för de enastående prestationerna.

Det osannolika inträffade på Hildesborgsbanans  15:e hål. Magnus Johnsson slog ut med en järnåtta på det  149 meter långa par 3-hålet. Anders Karlsson-Ståhl tog sin järnfemma.  Båda spelarna kunde till sin stora glädje konstatera att bollarna gått direkt i hål. Frågan är om något liknande hänt i Landskrona tidigare.
– Vad jag vet så har det aldrig hänt här på Landskrona GK och det är ytterst ovanligt även annars, säger Magnus Bondesson på golfklubben.

Då två andra spelarna i  samma 4-boll fick känna sig som statister men dom liksom övriga medlemmar i Earlybirdsgänget kände sig säkert också som vinnare då alla fick sig serverad väl avkyld, torr men framförallt gratis Champagne efter avslutad runda, som traditionen påbjuder.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser