Nya Krysset på gång

Allt pekar mot att det inom kort kommer att öppna en ny livsmedelsbutik i ICA kryssets gamla lokaler i hörnet av Föreningsgatan och Regeringsgatan. Ett hyresavtalsförslag är skickat till de som eventuellt ska öppna och på dörren till lokalen hänger en lapp med ett tydligt budskap. ”Renovering på gång. Öppnar snart igen”.

Det är Paulssons Fastigheter som äger fastigheten som butiken ligger i och VD  Peter Billquist har varit noga med att det är en livsmedelsbutik som ska in i lokalerna.
– Det har jag haft som krav, säger han till Landskrona Direkt.
– Jag skickade dom ett förslag till hyresavtal i fredags och jag förväntar mig ett svar inom kort. Får vi ett ok så kan de ta över lokalen redan vid kommande månadsskifte. Hur lång tid de sedan behöver ha på sig för att öppna kan jag inte svara på, säger Peter Billquist.

Han vill dock inte avslöja vem den eventuella nya hyresgästen är.
– Eftersom avtalet inte är påskrivet ännu så avvaktar jag med att berätta vem som ska flytta in, avslutar Peter Billquist.

Till arkivet