Annons

Landskronakarnevalen bjuder på swing

Under karnevalslördagen kan du stifta bekantskap med Lady Swing Orchestra i Kasernplanstältet.

I Kasernplanstältet i Landskrona blir det swing för hela slanten med Lady Swing Orchestra den 29 juli. Karnevalen gästas också av Johanna Lillvik som varit sångerska på Cirque de Soleil i Tokyo.

Annons
 

Lady Swing Orchestra är ett sjumannaband från Malmö som tog sina första steg in i tradjazzens underbara värld 2014. Bandmedlemmarna är både utbildade och erfarna musiker inom olika musikstilar men de enas i glädjen av att spela musik för swingdansare och sittande publik. Damerna i Lady Swing Orchestra ser fram emot att se dig på dansgolvet i Kasernplanstältet, lördagen den 29 juli kl 17.00.

Rockbandet The Refreshments öppna hela Landskronakarnevalen på Rådhustorgets stora scen torsdagen den 27 juli 19.30. Genom att åka land och rike runt och spela sin musik live kväll efter kväll har de mejslat ut en rock’n’roll-kombination så omisskännligt deras egen att de i över två decennier fått en stadigt växande publik. Bandet bildades 1989 och har över en halv miljon sålda skivor, varav tolv guld och två platina.

Landskronakarnevalen har även bjudit in Johanna Lillvik som släppte sin första EP i januari 2017. Lovorden har haglat från recensenterna. Johannas musik har influenser av rock, pop, jazz och folkmusik och har en tendens att hela tiden överraska och få lyssnaren ur balans. Spelningen på Landskronafestivalen blir den första i södra Sverige för denna erfarna, om än något hemliga artist. Upplev henne på Garden-scenen vid Konsthallen, fredagen den 28 juli 19.45.

Hela programmet med alla artister finns på landskronakarnevalen.nu

En kommentar till "Landskronakarnevalen bjuder på swing"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Nu är det snart karneval!

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser