Annons
Måndagen den 24:e januari
4.8°C 5.9m/s
Dagens namn: Erika

Allsångståget rullar åter in i Slottsparken

Rock, country och schlager står på programmet när Allsångståget åter stannar till i Slottsparken. Foto: Sven Pettersson.

I sommar bjuder Allsångståget i samarbete med Landskrona stad återigen in till två allsångskvällar i Slottsparken. Kom och sjung med i klassiska rock- och countrylåtar den 28 juni och svängiga schlagerhits den 5 juli. 

Annons
 

Allsångståget med Linda Lundqvist i spetsen återkommer till Slottsparksscenen med sitt band den 28 juni. Denna kväll blir det ett rocktåg med studs i allsången. Gästartist är sångaren och gitarristen Simon Andersson. Simon blev med sitt band svenska mästare under Country-SM i Sälen 2016. Han har även hunnit med att bli första icke-amerikan som vunnit pris för årets bästa låt vid HMM Awards in Hollywood. 

Sommarens andra allsångskväll som infaller den 5 juli bjuder på schlagerhits från förr och idag, med låtar som hela familjen kan känna igen.

Allsångskvällarna hålls i Slottsparken i Landskrona med start kl. 19.00.
– Ta gärna med picknickkorg, uppmanar arrangörerna.
Fri entré.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser