Annons

Bästa gymnasieeleven fick stipendium på 25 000

I samband med årets studentavslutning den 9 juni delades stipendier från flera stipendiefonder ut till gymnasieeleverna i Landskrona. Tranchells donationsfond belönade den elev med bäst avgångsbetyg.
I år belönades Riwas Kavan, på Selma Lagerlöfgymnasiets vård- och omsorgsprogram, med ett stipendium från Tranchells donationsfond. Ett stipendium värt 25 000 kronor. 1000 kronor betalas ut i samband med skolavslutningen och resten när universitets- eller högskolestudier påbörjas och genomförs.

Annons
 

Övriga stipendier som delats ut till eleverna på gymnasieskolorna kommer från Samfond nr 5 och Helmers fond.
– Det är alltid mycket glädjande att vi varje år kan uppmärksamma och premiera våra duktiga elever med stipendier ur de olika stipendiefonderna. Möjligheten att få motta ett stipendium sporrar både våra nuvarande och kommande elever, säger Anders Grundberg, chef för utbildningsförvaltningen.

Här hittar du samtliga gymnasieelever som 2017  fick motta ett stipendium (PDF)

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser