Annons

Go IES go!

Till hösten ska den nya skolan i Borstahusen fyllas med elever.

I veckan kom det sista definitiva klartecknet från Skolinspektionen till Internationella Engelska Skolan att köra ingång skolverksamhet i Landskrona till hösten.

Annons
 

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB godkändes redan den 25 juni 2015  för att driva fristående förskoleklass, grundskola årskurserna 1-9 och fritidshem vid Internationella Engelska Skolan Landskrona i Borstahusen.

Skolinspektionen har under våren 2017 genomfört etableringskontroll inför skolstart läsåret 2017/18. Det har vid denna inte framkommit annat än att IES har förutsättningar att starta utbildning i enlighet med författningarna. Bedömningen gör Skolverket utifrån IES skriftliga redovisning, dokumentation samt de uppgifter som framkommit vid intervjuer med företrädare för skolan.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser