Annons

Karim Sadat visade vägen mot Qviding

Sadat Karim gjorde två mål mot Qviding och utsågs till matchens lirare.

Sadat Karim gjorde två mål mot Qviding och utsågs till matchens lirare.

Uppdaterad 19.00

BoIS var det klart bättre laget när Qviding besegrades med 3-0 inför 1 554 åskådare på Landskrona IP på söndagen. Det var Sadat Karim som visade vägen med två mål i första halvlek och när Filip Pivkovski gjorde 3-0 i andra halvlek så var segern i hamn.

Annons
 

Det var inget snack om saken när BoIS tog emot Qviding på IP på söndagen. De randiga satte tämligen omgående gasen i botten och hade det mesta av spelet. Därför var det inte på något vis orättvist när Dennis Olofsson hittade Sadat Karim med en perfekt passning och anfallaren gjorde inget misstag. Han stänkte helt enkelt upp bollen till vänster om Rasmus Iversen i Qvidingmålet.

BoIS skapade sedan flera chanser. Bland annat sköt en helt ren Edafe Egbedi över efter en fin utspark av Ivo Vazgec. Med tre minuter kvar av första halvlek höll sig dock Sadat Karim framme efter en fin framspelning av Adi Nalic och gjorde 2-0.

Efter 66 minuter kom 3-0 genom Filip Pivkovski och sedan spelade de randiga rutinerat av matchen.
– Idag gjorde vi vårt jobb precis som vi kommit överens om. Vi vill, inte som senast när vi mötte Qviding borta, hamna i duellspel. Istället skulle vi ha högt bolltempo och snabbt passningsspel. Dessutom var vi idag hungriga i straffområdet, säger Agim Sopi.

Det var dock inte bara muntert efter matchen. De båda mittbackarna Philip Andersson och Viktor Svensson tvingades byta på grund av skador.
– Jag tror inte det är någon fara med Philip men Viktor har en rejäl stukning i foten. Vi får se hur det går, säger Agim Sopi.
Dessutom drog Måns Ekvall på sig sin tredje varning vilket innebär att han är avstängd nästa match då BoIS möter Utsikten den 10 juni.
– Det blir en oerhört tuff match. Kanske säsongens svåraste. Men vi kommer att går för seger. Något annat räknas inte, avslutar BoIS-tränaren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser