Annons

Dags att fira årets studenter

Snart släpps de ut på Rådhustrappan…

Med en dryg vecka kvar till årets studentfirande i Landskrona har Maja Andrejic´ och hennes klasskamrater på Eventkoordinatorutbildningen programmet klart för sig.

Annons
 

Maja Andrejic´ är projektledare för årets studentfestligheter och till sin hjälp har hon sina kompisar på YH-utbildningen Eventkoordinator, vilka fått i uppdrag av staden att planera och förbereda för att skapa en så lyckad studentexamen som möjligt.

Det rör sig om i runda svängar  200 elever från Landskronas gymnasieskolor som springer ut klassvis vid Rådhustorget med start klockan 15.00 på studentdagen, fredagen den 9 juni.
De medverkande skolorna är Allvar Gullstrandgymnasiet och Selma Lagerlöfgymnasiet.
– Detta är sista året skolorna nämns som två, nästa år slås de ihop till Öresundsgymnasiet Landskrona. Utöver utspringet anordnar vi bland annat underhållning i teatern samt en studentmiddag tidigare under dagen, berättar Maja Andrejic och passar på att uppmana alla Landskronabor att ställa bilen hemma denna fredagseftermiddag.

– Vi vill uppmärksamma er alla på en folkfest med glada och högljudda studenter, undvik därför bilen i centrala Landskrona.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser