Annons

Final i bästa golfstaden

Få utslagsplatser kan mäta sig med det 14:e hålet i Borstahusen.

Nu är finalen igång på SvenskGolf.se om Sveriges Bästa Golfstad.
Landskrona som i år är nykomling i tävlingen har tagit sig hela vägen till final. Där ställs man nu mot  titelhållaren Halmstad. Röstningen pågår i två dagar och Landskrona som enkelt förpassade Helsingborg i semifinalen hade på måndagseftermiddagen kopplat ett visst grepp.

Annons
 

Till golfbanorna i Landskrona räknas enligt tidningen Glumslövs GK, Landskrona GK (Borstahusen) S:t Ibbs GK, Öresunds GK (Häljarp) men även Barsebäck G&CC och Björkenäs GK i Löddeköpinge. En samling riktigt fina banor med andra ord.

Omröstning hittar du på länken nedan:
(Ha tålamod – det kan dröja något innan röstningsmodulen laddar.)

http://www.svenskgolf.se/artiklar/artiklar/20170529/rosta-pa-sveriges-basta-golfstad-landskrona-vs-halmstad/

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser