Annons

Missade miljonvinst när de rättade Lotto

Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson ringde Landskrona och gratulerade ett nyblivet pensionärspar. Foto: Svenska Spel.

Lördagens Lottodragning resulterade i en rad med sju rätt och ett vinstvärde på drygt 1,9 miljoner kronor, men det vinnande paret från Landskrona missade miljonvinsten när de rättade Lottoraden. Vinsten är den 21:a miljonvinsten från Svenska Spel i Skåne i år.

Annons
 

Med en total insats på 52 kronor vann det nyblivna pensionärsparet från Landskrona totalt 1 959 266 kronor. De hade spelat sex rader och förutom miljonraden med sju rätt lyckades de även pricka in sex rätt på en rad, något som mannen missade när han rättade raden. När Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson fick tag på vinnarna möttes han av en viss skepsis.
– Jaha ja, Svenska Spel! Bra att det inte handlar om någon försäljning. Ja, Lotto har vi lämnat in som vanligt. Men min man har rättat alla rader och det blev inget den här gången. Men visst kan vi rätta raderna en gång till.

När kvinnan fick miljonbeskedet skojade hon om att skälla ut mannen för sin miss.
– Hade vi sju rätt på en av våra rader? Det är ju helt otroligt! Nu får jag ta maken i örat, han som sa att vi inte vunnit något.

Det var trogna Lottospelare som äntligen fick vinna stort.
– Nu snurrar det i huvudet och jag vet inte riktigt vad man ska tro. Man blir lite chockad och efter alla år vi spelat Lotto har vi inte varit nära sju rätt. Det här är som sagt ofattbart.

– Det här är så mycket pengar så jag måste skriva upp summan. Sa du 1,9 miljoner?! Nej, nu snurrar det bara i huvudet så jag kan inte tänka klart och veta vad man kan göra för så mycket pengar. Nu ska jag prata med min man först och sedan behöver vi ett glas för att förstå detta fantastiska.

Vinnarduon önskar vara anonyma.

Rätt rad Lotto 2 – lördag 20/5-17: 6-8-13-14-18-19-33

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser