Annons

Dörrar på strecket

Gänget som under våren gått en fotokurs kommer i samband med trädgårdsloppisen utmed Citadellvägen att hänga bilder på en “strecket-utställning”.

Under våren har Landskrona stads omsorgsförvaltning, Daglig verksamhet bedrivit en fotokurs och imorgon lördag är det dags för något av examen då bilderna ska visas upp.

Annons
 

I samband med den populära trädgårdsloppisen på Citadellets koloniområde lördag 20 maj kan man bland plantfynd även skåda en ”På strecket-utställning”. De som fotograferat och redigerat bilderna är alla från Landskrona stads omsorgsförvaltning, Daglig verksamhet.
– Det är extra roligt att vi tillhör olika enheter och har samlats i vårt gemensamma intresse för foto och bild, säger Caysa Molin som tillsammans med Peter Linde hållit i kursen.

Utställningen har man valt att kalla ”Dörrar i Landskrona” vilket är resultatet av deltagarnas arbete och vandringar runt om i staden.
– Alla kan fotografera, på något sätt, och vi vill såklart också vara en del av ”Fotostaden”, menar Peter Linde och hälsar alla välkomna att under lördagen ta del av bilderna.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser