Annons

Uppsalamoderater rekryterar från Landskrona

Erik Raita blir kommunikationschef för Moderaterna i Uppsala län.

Vi noterar att moderaterna i Uppsala hoppas höja tempot inför nästa års val med ny kommunikationschef med bakgrund i Landskrona.

Annons
 

Moderaterna i Uppsala län rekryterar den nuvarande kommunikationskonsulten och före detta förstanamnet för Moderaterna i Landskrona, Erik Raita, som ny kommunikationschef inför valrörelsen 2018.

– Rekryteringen av Erik Raita är en del i arbetet att öka tempot inför valrörelsen i Uppsala, säger Fredrik Ahlstedt, kommunalråd och gruppledare för moderaterna i Uppsala kommun i ett pressmeddelande.

Erik Raita, 28 år, kommer senast från kommunikationsbyrån Geelmuyden Kiese och har tidigare bland annat varit förstanamn på Moderaternas kommunfullmäktigelista i Landskrona och ordförande för Moderaterna i Landskrona. Erik Raita gjorde i Landskrona sig känd som skolpolitiker med personlig valfriheten i skolan som kärnområde.

– Jag fastnade för det fokus som Moderaterna i Uppsala län har för valfriheten. Möjligheten att kunna välja sin skola eller sin äldreomsorg själv är central för Moderaterna. När dessa möjligheter utmanas av Socialdemokraternas vinstutredning, då vill jag vara med och göra skillnad. Förhoppningsvis kan mina erfarenheter av kommunikation bidra till maktskifte, säger Erik Raita som tillträder som kommunikationschef för Moderaterna i Uppsala län den 1 augusti.

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser