Annons

Karnevalshumorprogram klart!

Carl Stanley. Foto: Robert Eldrim.

Carl Stanley, den 20-åringe Helsingborgaren som redan etablerat sig som svensk humors stora framtidslöfte, bjuder på ståuppkomik under Landskronakarnevalen.
För fjärde året i rad har Teckomatorps Humorfabrik fått äran att roa Landskronaborna, och denna gång i samarbete med ingen mindre än Carl Stanley. Det senaste året har Carl Stanley utsetts till Årets nykomling på Svenska standupgalan, blivit tvåa i prestigefyllda Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival och gjort hela 232 standup-gig.

Annons
 

Carl Stanley har flera miljoner visningar på sin komiska vlogg (till exempel “Systemkollaps”) och har etablerat sig som den yngsta panelmedlemmen någonsin i TV4:s “Parlamentet”. Efter Landskronakarnevalen åker han ut på sin första Sverigeturné, med sin soloföreställning “Ärligt talat”.

– Förra året hade vi komikern Robin Paulsson som dragplåster, och det blev succé. I år satsar vi vidare på ståuppkonceptet, och frontar med en riktig skåneprofil. Carl Stanley har önskats av många i år, säger Dennis Westerberg, artistansvarig för Landskronakarnevalen.

Förutom Carl Stanley får publiken även stifta bekantskap med komikerna Jessica Persson, Lars Magnusson, Niclas Christoffer och Landskronabördiga Hanna Katsler Mölstad. Kvällen presenteras av värdkomikerna Elin Nordén och Mats Andersson.
– Vårt tips är att komma i tid. Det lär nämligen bli fullsatt, avslutar Dennis Westerberg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser