Annons
Torsdagen den 20:e januari
2.7°C 12.7m/s
Dagens namn: Fabian, Sebastian

Ingrosso och Dolly Style live på Lagunen

Marcus Hansson, Daniel Glantz-Persson och Emma Gunnarsson på Cityidrott är glada att kunna bjuda alla unga i Landskrona på en riktig sommarfest på stranden. Foto: Camilla From.

Den 10 augusti blir det full fart när Cityidrott för andra året i rad arrangerar Cityidrott Summer Party som är gratis för alla. Huvudakterna i år blir ingen mindre än Benjamin Ingrosso och Dolly Style.

Annons
 

– Vi är riktigt stolta att presentera årets line-up till strandfesten vid Lagunen som vi hoppas ska locka alla barn från Landskrona med omnejd, säger Daniel Glantz-Persson på Cityidrott.

Förra året var första gången Cityidrott arrangerade sitt Summer Party nere på Halvmånen som de äldre Landskronaborna säger, eller stranden Lagunen som den numera går under för de något yngre.
– Då var det Panetoz bjöd på en hög dos med energi till ett publikhav bestående av majoriteten barn.

Med det genomförandet i ryggen väljer Cityidrott att växla upp ännu ett snäpp inför sommaren 2017 och presenterar nu inte bara en huvudakt, utan två.
– Med Benjamin Ingrosso och Dolly Style känner vi att vi täcker alla barns intresse och det var det vi utgick ifrån när vi planerade vem vi skulle boka. Vi tror starkt på dessa artisterna och det känns extra kul att kunna skapa detta event för alla barn i Landskrona, säger Daniel Glantz-Persson.

Benjamin Ingrosso som slog igenom i Melodifestivalen i år med låten Good Lovin är också högaktuell med nya låten Do You Think About Me och har precis släppt sin sommarturné i vilket alltså ett stopp i Landskrona den 10 augusti ingår.
– I Benjamin får vi en riktigt härlig kille som enligt oss är en riktig svärmorsdröm. Enligt en undersökning vi gjorde på Cityidrott visade det sig att Benjamin är omåttligt populär bland unga killar och alla mammor i familjen. Därför kändes Benjamin som en klockren bokning för oss, säger Marcus Hansson på Cityidrott.

Dolly Style är tidigare kända från Melodifestivalen och aktuella med nya låten Bye Bye Bby Boo, gjorde 2016 ett rekordår på alla sätt och vis som slutade med en nominering till Nickelodeon Kids Choice Awards i kategorin Årets Svenska Artist.
– Med Dolly Style vet vi med säkerhet att vi får färgsprakande energi, inte bara på scen utan även i publikhavet från alla Dolly-fans där ute. Med denna bokningen riktar vi oss framför allt till alla yngre tjejer men även yngre killar. Dolly Style står även för att vara sig själv i alla lägen och det går hand i hand med våra värderingar inom Cityidrott. Vi tror starkt på att Dolly-fans utanför Landskronas gränser kommer ta sig till oss den 10 augusti, säger Marcus Hansson.

Ctyidrotts sommarevenemang kan genomföras tack vare det sommarlovsbidrag från MUCF (Myndigheten för Ungdoms- och Civilsamhällesfrågor) som Landskrona Stad inför 2017 blev beviljad. Förutom Cityidrott Summer Party kommer Cityidrott presentera ett stort sommarlovsprogram med mängder av gratis aktiviteter för barn och ungdomar.

Mer information om sommarkonserten och övriga aktiviteter på Cityidrott i sommar går att följa via organisationens facebooksida –  https://www.facebook.com/Cityidrott-1375104282753309/

Talangfulle Benjamin Ingrosso har hunnit med att vinna Lilla Melodifestivalen, Let’s Dance och i våras gjorde han succé i Melodifestivalen med “Good Lovin”. Nu åker han på sin första sommarturné som tar honom till en strandfest i Landskrona.
– Nu hoppas vi bara på samma härliga sommarväder som ifjol, säger Daniel Glantz-Persson.

 

Dolly Style kommer att sätta färg på sommar-Landskrona!

 

En kommentar till "Ingrosso och Dolly Style live på Lagunen"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Fredagsskoj på Lagunen

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser