Annons

Landskrona får en ny rockscen

Stefan "Stiss" Lundvall, Heidi Holm och Christoffer Holm vill se mer rock i Landskrona. Foto: Pressbild

Stefan “Stiss” Lundvall, Heidi Holm och Christoffer Holm vill se mer rock i Landskrona.
Foto: Pressbild

Ikväll, lördagen den 6 maj, blir det premiär för rockkvällar på Tages. Det är tre eldsjälar som driver Rebel Live-kvällar i Malmö som nu vill se en rockscen i Landskrona. Först ut är banden Jämmerdal och Mother Mercy.

Annons
 

Heidi Holm, Stefan “Stiss” Lundvall och Christoffer Holm startade sitt rockprojekt för cirka 1,5 år sedan.
– Målet att upprätthålla en livescen för de mindre, klättrande rock banden. När vi körde igång lades både rockklubbar och radiostationer ner på flera håll och vi var oroade över utvecklingen och utbudet av livescener skulle utarmas, säger Heidi Holm.

Efter att ha lyft rockscenen i Malmö blickade trion mot Landskrona vilket är naturligt eftersom Heidi och Christoffer Holm är från stan.
– Vi kontaktade Tages och de tyckte om vårt koncept. De ville ge oss och rockmusiken en chans, säger Heidi Holm som gillar lokalen.
– Tages har en härlig livescensmiljö med balkong. Det är häftigt. Ikväll kör första bandet igång klockan 20.30 och sedan håller vi på till midnatt.

Nu hoppas trion på att det rockiga Landskronafolket ska visa att man verkligen vill ha en levande rockscen i staden.
– Vår ambition är att etablera en atmosfär där man känner sig hemma och kan njuta av livemusik och samtidigt stötta alla fantastiska musiker som finns både lokalt och från övriga platser. Vi vet redan efter vår tid i Malmö att många turnerande band söker spelställe i Sverige, avslutar Heidi Holm.

Premiären äger rum ikväll på Tages. Därefter kommer rockkvällar att arrangeras sista torsdagen i varje månad.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser