Annons

Kunden i centrum

Hemslöjden är en av 22 verksamheter som bjuder in till kundkväll den 11 maj. Foto: Josefin Larsson.

Nästa torsdag står kunden i centrum extra mycket i centrum.

Annons
 

22 butiker och restauranger i Landskrona har gått ihop och arrangerar en kundkväll torsdagen den 11 maj.
– Vi vet att det är jätteviktigt att arrangera kundkvällar för det är ett sätt att ge tillbaka till våra kunder. Med kundkväll menar vi, förutom de utökade öppettiderna, att det ska vara en möjlighet att besöka oss i lugn och ro med extra bra shopping och upplevelse, berättar Helena Lindberg på Skumpa & Spaljé.

Flera av butikerna brukar anordna egna kundevent och nu gör man det alltså under samma kväll för att erbjuda sina kunder fler platser att besöka. Kundkvällarna sker inne hos respektive butik och krog och ingen anmälan krävs, utan alla är välkomna, gamla som nya kunder.

Besök av leverantörer varvas med erbjudanden under kvällen.
– Hos oss gästar Erikstorps Kungsgård med spännande smaker, och det blir livemusik med Vocalvibe till toner av soul och jazz. Därtill massor med blommor och grönska och vårfina kläder, frestar Helena Lindberg med. 

Bakom initiativet står Landskronsamverkan som drivs av stad, fastighetsägare och näringsidkare, för ett levande Landskrona. Kundkvällen startar 18.00 och pågår till 20.00.

– Vi vill skämma bort våra kunder lite extra och få dem att känna sig speciella denna kväll. Hos oss får de möjlighet att provsmaka flera av våra produkter, testa olika te- och kaffesorter och kolla lite extra på vårt sortiment, berättar Louise Hinn på Flizans Te & Kaffe.

– Vi har även bjudit in David Vrabl från Walters Kaffe som guidar oss genom de olika kaffesorterna och förklarar olika bryggtekniker. Det är ett bra tillfälle att shoppa och perfekt att avsluta kvällen på någon av de restauranger som också är med och erbjuder något speciellt denna kväll, avslutar Louise Hinn.

Medverkande butiker och verksamheter är:
Apoteket Östergatan, Ateljé Bern, Cykelmekano, DataPryl, Flizans Te & Kaffe, Glasorama, H&M, Harrys, Hemslöjden, Håkanssons/Ecco, Härliga Under, Idas Hårdesign, Kicks, Lindex, LloydsApotek, Olofsson, Petras Mode, Påulander Design, RoyalDesign, Skumpa & Spaljé, Smakfullt, Speakers Corner

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser