Annons
Onsdagen den 8:e december
Dagens namn: Virginia

Skribent och formgivare gästar biblioteket

Tisdagen den 2 maj kl.19.00 kommer Karolina Jeppson, författare och frilansjournalist, till Landskrona stadsbibliotek för att prata om litteratur och författare från Afrika.

Annons
 

Karolina Jeppson gör reportage om musik, artister, litteratur och författarskap i bland annat tidskrifterna Karavan – en litterär tidskrift på resa och Lira Musikmagasin. Hon håller även i kursen “En litterär resa genom Afrika”, samt undervisar på kursen “Kreativt skrivande” på Österlens folkhögskola i Skåne.

Föredrag med formgivaren Lotta Kühlhorn
Tisdagen den 9 maj kl 19.00 kommer Lotta Kühlhorn till Landskrona stadsbibliotek för att prata om sitt arbete. Hon är en av Sveriges mest älskade formgivare och du har säkert sett hennes färgglada bokomslag, kaffekoppar eller tyger med viss retrokänsla.

Det är fri entré till båda programmen och ingen föranmälan krävs.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser