Annons

TV+TEXT: Allt om LandskronaGalan

Drygt 500 personer på golvet och ungefär lika många till på läktarplats trivdes på årets upplaga av LandskronaGalan.

Den tionde upplagan av LandskronaGalan hölls i Landskrona idrottshall i fredags. Filmaren Sven Pettersson minglade bland festklädda gäster, pristagare och artister. Håll till godo med en halvtimmes lokal glamour i Sveriges föreningsvänligaste stad.

Annons
 

Det som började som en renodlad lokal idrottsgala har nu växt i kostymen och innefattar även näringslivet. Syftet är att uppmärksamma prestationer inom idrotts- och näringslivet, samt att bygga relationer mellan entreprenörer och föreningsaktiva. Hur detta går till kan du se på Sven Petterssons utmärkta film nedan.

och här hittar du alla kvällens vinnare vid  Landskronagalan 2017:
Årets prestation: Marcus Svensson, Landskrona-Saxtorps Jaktskytteklubb
Årets förening: Viarps Kör- och Ridklubb
Ledarkannan: Jan Gadd, Vindens Bowlingklubb
LISAs guldmedalj: Marcus Svensson, Landskrona-Saxtorps Jaktskytteklubb

Ungdomsstipendiater: Albin Leo (Landskrona Atletklubb), Meja Engdahl Petersson (Landskrona Kvinnliga GF), Melanie Dahlberg (Landskrona Ski Club), Amanda Egvärn (Kronan Volleybollklubb), Moa Mellblom (Kronan Volleybollklubb), Hanna Wilson (Viarps Kör- och Ridklubb), Louise Zetterström (Borstahusens Segelsällskap), Tobias Ohlsson-Bååth (SST NET Landskrona Innebandyklubb), Oskar Hoff (Landskrona Simsällskap), Emil Hassling (Landskrona Simsällskap)

Näringslivspriser
Årets jobbskapare: Assa Abloy
Årets företag inom hållbar utveckling: Ekologgruppen
Årets näringslivspris inom mångfald: Aiman Hamzeh, Språkvän
Årets satsning: Paulssons Fastigheter
Årets näringslivsrookie: The Whyland
Årets Landskronaambassadör: Regina Issal, ICA-handlare som engagerar sig för stadens barn och ungdomar

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser