Annons

BoIS vände mot Rosengård

Precis som i matchen mot Värnamo förra helgen så inledde BoIS mindre bra när man tog emot FC Rosengård på lördagen. Idag lyckades dock de randiga vända till seger i andra halvleken. Matchen slutade 3-1 till BoIS.

Första halvlek var ganska händelselös i det bistra vädret. Gästerna från Malmö hade något mer av spelet och de tog också ledningen med 1-0. BoIS ryckte upp sig något men det var inte förrän i andra halvlek som det gav resultat. Det var Karim Sadat som dundrade upp en straff i nättaket.

Annons
 

Strax efter visade Rasmus Alm prov på kyla då han gjorde 2-1 och i matchens slutskede gjorde Ojevwe ”Drogba” Akpoveta 3-1 efter framspelning av Rasmus Alm.

Nästa träningsmatch spelas på fredag då BoIS möter Örgryte på bortaplan.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser