Annons

Slashasrock på slottet

Mikael Jepson kommer till Örenäs när det ska rockas a´la Kal P Dal på slottet.
Foto: Niklas Lydeen.

Rockmusikalen Kal P Dal drog fulla hus under två säsonger på Slagthuset i Malmö.
Den 25 mars kommer de forna The Ark-medlemmarna Mikael Jepson, Martin Axén och Jens Andersson samt Nic Schröder till Örenäs Slott för att hylla den skånska rockikonen.

Annons
 

Vad har Skånes rockslashas nummer 1 gemensamt med Glumslövs mest färgglada byxa?
Uppenbarligen en hel del. Alltid välklädde Lennart Pettersson, före detta ordförande i Glumslövs Byalag och som tidigare arrangerat konserter på just Örenäs Slott har ett finger med i spelet när det nu vankas skånsk rock ´n roll.
– Då jag fortfarande är aktiv för byns frågor och engagemang, hjälpte jag till med kontakter. Efter samtal, sonderingar, planering med mera stod det klart att Mikael Jepson från The Ark tyckte att det var en bra idé och på den vägen är det, säger Lennart Pettersson.

Mikael Jepson har samlat ett namnkunnigt musikaliskt gäng  runt sig och liksom på Slagthuset är det nu slutsålt och väntelista på Örenäs. Något som förhoppningsvis leder till att vi får  uppleva fler konserter på slottet i framtiden, avslutar Lennart Pettersson.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser