Annons

Stjärnhimmel visas på teatern

Stjärnhimmel visas på Landskrona Teater den 27 mars.

Det blir Skånepremiär för Cannesuttagna filmen Stjärnhimmel i Landskrona den 27 mars.

Annons
 

Måndagen den 27 mars kl. 18.00 bjuder regissören Christian Zetterberg tillsammans med Kulturstöd Landskrona in till en premiärvisning av filmen Stjärnhimmel.  Stjärnhimmel handlar om vikten att bryta tabun och tystnaden kring sexuella övergrepp mot barn. Filmen visades första gången under Göteborgs filmfestival 2017 och har nu blivit uttagen till den prestigefyllda filmfestivalen i Cannes och kortfilmssektionen Short film corner.

Christian Zetterberg bjuder tillsammans med Kulturstöd Landskrona in allmänheten till filmens premiärvisning på Landskrona teater. Det är fri entré och ingen föranmälan krävs. Visningen avslutas med ett regisamtal med Christian Zetterberg. Skådespelarna kommer också att finnas med. 
 
Under eftermiddagen samma dag visas filmen för yrkesverksamma inom skola och socialt arbete. Även vid detta tillfälle kommer regissören och skådespelarna att vara på plats.

Regissören Christian Zetterberg som även står för manus har baserat den på sanna händelser från en närståendes uppväxt utsatt för sexuella övergrepp. Filmen handlar om identitet, vänskap och att hitta sin väg in i vuxenvärlden, trots en trasig barndom präglad av psykiskt trauma. Målet är att kunna visa filmen i skolor och andra verksamheter för att hjälpa barn och unga.

Stjärnhimmel spelades in under 2016 i Landskrona och Svalöv och har producerats med stöd från bland annat Landskrona stads stöd till unga – Snabba Cash.
 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser