Fridhems Fotoskola c/o Landskrona Foto

Ta hand om dina semesterbilder, är en av två kurser som Fridhems Folkhögskola kommer att hålla i Landskrona i sommaren.

Efter att ha drivit fotokurser på plats i Svalöv i närmare 20 år startar nu Fridhems Folkhögskola upp kortkurser och kvällskurser i fotografi i samarbete med Landskrona Foto. Med smygstart under sommaren 2017 arrangerar Fridhems Folkhögskola två helgworkshops, Utveckla ditt personliga bildspråk (7-9:e juli) samt Ta hand om dina semesterbilder (4-6:e augusti).

Dessa två sommarworkshops kommer under hösten 2017 följas av ett digert kursprogram med kvällskurser och helgworkshops.

Kurserna kommer att hållas i Landskrona Fotos nya lokaler i Tyghuset, mitt i Landskrona. Kurserna kommer att variera i nivå från grundkurser till mer avancerad nivå, allt ifrån tekniskt inriktade kurser till mer kreativa inspirationskurser.
Kursledarna är erfarna pedagoger och fotografer som brinner för sitt ämne.

Till arkivet