Amr Kadourra fick chansen mot Värnamo

Foto: Ulf Bjarke, Foto261.se
Amr Kaddoura skadade ett korsband på måndagens träning. Därmed är säsongen över innan den börjat för målvakten. Foto /Arkivbild): Ulf Bjarke, Foto261.se

I lördagens träningsmatch mot Värnamo passade BoIS-tränare Agim Sopi på att låta ett flertal spelare som tidigare varit avbytare vara med från start. Bland annat fick målvakten Amr Kadourra chansen att visa upp sig. Det märktes på spelet som inte fungerade fullt i första halvlek. I andra blev det dock bättre. Värnamo drog dock det längsta strået och vann med 1-0.

BoIS ställde upp med fem nya spelare, jämfört med cupmatchen mot Trelleborg, från start i matchen mot Värnamo. Men trots det dåliga BoIS-spelet dröjde det till slutet av första halvlek innan hemmalaget lyckades få in bollen bakom Amr Kadourra.

I andra halvlek spelade BoIS upp sig men närmare än ett skott utanför öppet mål av Rasmus Alm kom inte BoIS.

Närmast väntar en ny träningsmatch då BoIS på lördag klockan 13.00 tar emot FC Rosengård på Idrottsplatsens konstgräsplan.

Till arkivet