Stort intresse för Dylan-afton

Lars Fernbring och Thomas Wiehe.

Den 17 mars arrangerar Landskrona stadsbibliotek en Dylan-afton tillsammans med Lars Fernebring och Thomas Wiehe. Då intresset inför arrangemanget är stort kommer nu 60 biljetter att delas ut på stadsbiblioteket från och med lördag 11/3.

I ett sång- och berättarprogram till gitarr och munspel får vi höra historien om Bob Dylans väg mot berömmelsen. Dessutom varför han blev en av de mest inflytelserika sångtextförfattarna i vår tid och varför hans lyrik är nyskapande och i ständig utveckling.
– Intresset för arrangemanget är stort vilket är väldigt roligt. Antalet platser är begränsade så vi rekommenderar att man hämtar ut biljett på förhand om man vill vara säker på att få plats, säger bibliotekarie Annika Liljengren.

Lars ”Ferne” Fernebring har gett ut två skivor med sina tolkningar, med specialtillstånd från Bob Dylans amerikanska skivbolag. Tillsammans med Thomas Wiehe på gitarr har duon genomgående fått stort gensvar för de konserter de gett under närmare tio års tid.

Programmet äger rum i bibliotekets hörsal och café. Servering av öl, vin och mackor under programmet kommer också att ske.

Arrangör är  ABF och Landskrona stadsbibliotek

Till arkivet