Annons

Skånes Simförbund prisar Landskronatränare

David Söderstjerna prisas av Skånes Simförbund

Enar Petterssons Minne är ett stipendium instiftat till minne av en legendarisk skånsk simledare, bördig från och huvudsakligen verksam i Landskrona. Inte sedan Hans Chrunak 1980 fick motta priset har en Landskronatränare kommit ifråga, förrän nu.
Skånes Simförbund har beslutat att utdela årets Enar Petterssons Minne till David Söderstjerna i Landskrona Simsällskap.

David Söderstjerna vars idoga arbete med talanger lett till stora framgångar för simsällskapet är något vi följt i spalterna här på Landskrona Direkt. Även Skånes Simförbund har noterat och prisar 35-åringen med det finaste priset en skånsk simtränare kan få.
– Det var oväntat men sann ära att få ta emot priset, säger David Söderstjerna.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser