Skånes Simförbund prisar Landskronatränare

David Söderstjerna prisas av Skånes Simförbund
David Söderstjerna prisas av Skånes Simförbund

Enar Petterssons Minne är ett stipendium instiftat till minne av en legendarisk skånsk simledare, bördig från och huvudsakligen verksam i Landskrona. Inte sedan Hans Chrunak 1980 fick motta priset har en Landskronatränare kommit ifråga, förrän nu.
Skånes Simförbund har beslutat att utdela årets Enar Petterssons Minne till David Söderstjerna i Landskrona Simsällskap.

David Söderstjerna vars idoga arbete med talanger lett till stora framgångar för simsällskapet är något vi följt i spalterna här på Landskrona Direkt. Även Skånes Simförbund har noterat och prisar 35-åringen med det finaste priset en skånsk simtränare kan få.
– Det var oväntat men sann ära att få ta emot priset, säger David Söderstjerna.

Till arkivet