Grodans barnloppis i Glumslöv

Snart är det dags för en ny upplaga av Grodans barnloppis i Glumslöv.
Snart är det dags för en ny upplaga av Grodans barnloppis i Glumslöv. Foto: Privat
Snart är det dags för en ny upplaga av Grodans barnloppis i Glumslöv.
Snart är det dags för en ny upplaga av Grodans barnloppis i Glumslöv. Foto: Privat

Så här på vårkanten avlöser barnloppisarna varandra. I helgen avverkades Rockadens barnloppis och snart är det dags att fynda barngrejor i Glumslöv.

På Grodans barnloppis återanvänds kläder och leksaker och kommer till nytta flera gånger om. Alla de kläder, fritidsartiklar och leksaker som blir över går till Erikshjälpen som hjälper behövande barn. Överskottet i pengar från höstens barnloppis gick till flickhemmet The Step i Nepal (www.thestep.se) och till projektet Min stora dag (www.minstoradag.org), meddelar Eva Axbarr.

Grodans barnloppis i Glumslöv startade våren 2012 och besökare kan handla kläder, fritidsartiklar och leksaker från ungefär 130 säljare. I hallen finns det sex kassor vid utgången och det går att betala kontant eller med swish. På loppisen kommer det att finnas ett säsongsbord med badkläder och solhattar.

Att ordna en barnloppis med flera hundra besökare och 130 säljare kräver mycket arbete och engagemang. Barnloppisen arrangeras av fem tjejer som den 25 mars får hjälp av ytterligare 25 personer som även de jobbar ideellt.

Tid: Lördagen den 25 mars klockan 10-13.30
Plats: Glumslövs idrottshall, Johan Pers Väg, 261 62 Glumslöv
Entré: Gratis
Parkering: Fri parkering i området, parkeringsvakter finns.

 

Till arkivet