Annons
Fredagen den 21:e januari
2.2°C 9.7m/s
Dagens namn: Agnes, Agneta

Veteraner stöttar Glumslövs FF

Några av den nya veteranklubbens medlemmar tillsammans med A-lags tränaren.
Från vänster i bild: Rolf Åkerman, Åke Johansson, Lars Johansson samt Fahridin Karisik.

Sedan Glumslövs FF:s A-lag något oväntat fick en fribiljett till division 3 SV Götaland så har gamla lirare tagit initiativet till en veteranklubb.

Annons
 

– När vi fick veta att styrelsen var beredda att göra denna satsning utan att det skulle gå ut över dam- och ungdomsverksamheten, så var vi också beredda att hjälpa till, säger Enzio Pettersson initiativtagare till både veteranklubb och sponsring.

–  Vi har efter snart fyra veckor skrapat ihop drygt 90 medlemmar. För minst 300 kronor får man ett guldkort som ger fri entré till både herr- och damlagets hemmamatcher i år.  Målet är att samla ihop 50 000 kronor och vi har därför förlängt anmälningstiden. Så det finns plats till fler, säger Mats Andersson som också deltar jakten på fler medlemmar.

I måndags hade veteranerna en träff där A-lagets tränare Fahrudin Karisik och lagledare Lars Hansson gav en del information om vad som var att vänta under säsongen.
– Man underströk än en gång att division 3-spel inte fick äventyra övrig verksamhet. Dessutom framgick det att man vill hålla en så lokal profil som möjligt när det gäller spelare, avslutar Mats Andersson.

Nog finns det fler än fotbollsintresserade Glumslövsbor som tycker det ska bli spännande att se forna allsvenska laget Västra Frölunda på Glumslövs IP.

Avslutningsvis noterar vi att förbundskaptenen för F16-landslaget har kallat 42 spelare till ett läger på Bosön utanför Stockholm den 1-5 mars. Bland de kallade är Olivia “Ollie” Lindstedt från just Glumslöv,  en klok förening som ser till såväl ungdomar som damer.

En kommentar till "Veteraner stöttar Glumslövs FF"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | God kamrathållning i Glumslöv

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser