En bra berättelse slutar aldrig att fascinera

Sven Hansson är redo att öppna upp för en nya säsong av goda och fantasifulla historier. Foto: Arkivbild.
Sven Hansson bjuder in till en uppsjö av  goda och fantasifulla historier.
Foto: Arkivbild.

Att hitta eller hitta på en riktigt bra historia och sedan få berätta den för en engagerad publik är något som kan ge en riktig kick, anser Sven Hansson, i berättarklubben i Landskrona.
Det är därför människor i vår moderna tid söker sig tillbaka till det ursprungliga i form av muntligt berättande. Det är därför vi i Berättarklubben i Landskrona och våra vänner i berättarrörelsen håller på att berätta.

Samspelet mellan berättare, historia och publik upphör aldrig att fascinera. På tisdagen den 7 mars finns det åter möjlighet att uppleva detta på Teaterrestaurangen i Landskrona. Då är det åter dags för berättarkafé med start klockan 19.00. Serveringen öppnar en halv timme innan. Som vanligt är det fri entré.

 

Till arkivet