Annons

Krögare hoppas kunna öppna Seglarpaviljongen till påsk

Anna och Theo Ioannidis ser fram emot att öppna Seglarpaviljongen till påsk.

Anna och Theo Ioannidis ser fram emot att öppna Seglarpaviljongen till påsk.

I januari skrev vi att krögarparet Anna och Theo Ioannidis är tillbaka i Landskrona, denna gång för att driva Seglarpaviljongen. I dag har hela köket rivits ut och ett nytt golv ska läggas. Om allt går enligt planerna så slår de båda upp portarna under vecka 15.
– Det är påskveckan och det hade varit kul om vi är klara med allt till dess, säger Anna Ioannidis.

Annons
 

Menyn kommer till största delen att bestå av svensk husmanskost samt en del grekiska klassiska rätter. Men krögarna kommer även att satsa hårt på de som vill fika.
– Vi kommer att ha mycket olika kaffe och av hög kvalitet. Allt från cappuccino och espresso till latte och vanligt svart kaffe. Och till detta ska man kunna få en god kaka eller en ordentlig smörgås, säger Theo Ioannidis.

Beträffande lokaler och inredning kommer de största förändringarna att ske i köket. Just nu håller hantverkare på att lägga in ett helt nytt golv innan det delvis nya köket ska sättas på plats. Men en del förändringar kommer att ske i restaurangdelen.
– Jag vill ändra i den delen där man går till toaletterna, säger Anna Ioannidis och hennes man blickar mot bardisken.
– Jag har funderingar på att vända den. Men vi för se hur vi gör, säger han.

Den generösa uteserveringen kommer dock att se ut som förra säsongen.
– Där pratar vi om större investeringar och dessa får vi ta längre fram, menar Anna Ioannidis.

Krögarparet arrenderar restaurangen av Landskrona Segelsällskap och klubbens ordförande Peter Malmberg är mycket glad över att Anna och Theo Ioannidis har tagit över Seglarpaviljongen.
– Jag ser detta som ett långsiktigt projekt. Jag både hoppas och tror att de kan locka mycket folk, både genom sin meny men även för att många känner till dom sedan tidigare, säger ordföranden och blickar bort mot Nyhamn.
– En av utmaningarna är att locka ner de som bor här nere. Och det tror jag att Anna och Theo är rätt personer att lyckas med, avslutar Peter Malmberg.

Peter Malmberg hoppas och tror att Anna och Theo Ioannidis kommer att lyckas i krogen under vattentornet. Nu hoppas alla tre på en fin sommar.

Peter Malmberg hoppas och tror att Anna och Theo Ioannidis kommer att lyckas i krogen under vattentornet. Nu hoppas alla tre på en fin sommar.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser