Annons

Stå upp för komikerna på teatern

Det var lapp på luckan när Robin Paulsson gästade karnevalen i somras. Nu får komikerns alla fans i Landskrona en ny chans när han kommer till teatern i april.

Redan i veckan kör en ny säsong av Oslipat igång på Landskrona teater.

Annons
 

Som tidigare utlovas rolig, nytänkande och stundtals obekväm stand-up när en hel drös komiker intar teatern under våren. Först ut på scen är Petrina Solange, Thanos Fotas och Niklas Runsten, nu på torsdag den 23 februari.

Petrina Solange beskrivs som en mästare på charmig chockhumor, och utsågs till Årets Kvinnliga Komiker på Svenska stand up-galan 2015. Thanos Fotas bjuder på verklighetsbaserad humor bortom klichéer och Niklas Runsten är rookiekomiker från Malmö.

Den 23 mars intar Anders Johansson, Simon Svensson, Carl Stanley och Angelica Cisalli teatercaféet.
–  Det blir varmt och fiffigt, skarpt och energifyllt – allt på en och samma gång, utlovar teaterkonsulent Håkan Persson.

Robin Paulsson på teatern
Humorvåren avslutas med ingen mindre än Robin Paulsson den 20 april. Han är en veteran som talkshowvärd i SVT. I Robins har han under många år fått folk att skratta åt sketcher och roliga intervjuer, men det är på scenen han ska ses. Där levererar Robin Paulsson skämt med samma precision som de allra största amerikanerna. Samma kväll uppträder även David Sundin och Hanna Katsler Mölstad.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser