Annons

Fullsatt när pianomästare gästade Landskrona

Hans Pålsson vid flygeln. Foto: Per Månsson

Publiken vet att uppskatta en sann pianomästare, så det var inte så konstigt att Hans Pålsson drog fullt hus vid Kammarmusikföreningens andra konsert 2017, söndagen den 12 februari. Hans Pålsson är en av Sveriges mest kända och uppskattade klassiska konsertpianister, med framgångar både nationellt och internationellt. Framgången var också total när han gästade Landskrona Kammarmusikförening. Med ett program som var speciellt sammansatt för konserten i Landskrona, tog han den fulltaliga publiken med storm. Via bland andra Bach, Mozart och den samtida Bo Nilsson, landade konserten i Beethovens pianosonat nr 32, som känslosam, gripande och på sina ställen överraskande ”jazzig” blev en perfekt avslutning på en även för övrigt fantastisk eftermiddagskonsert.

Annons
 

Landskrona Kammarmusikförenings nästa två konserter äger rum på teatern. Den 5 mars kl.16-18 är det dags för kammarorkestern Musica Vitae med Meta4, en av de mest framgångsrika finska stråkkvartetter genom tiderna.

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser