Årets ambassadör koras vid galan

Den 22 april är det åter dags för Landskronagalan. Gunnar Nilsson till vänster och stadsdirektör Stefan Johansson kan göra sig beredda på att åter äntra scenen.
Den 21 april är det åter dags för Landskronagalan. Gunnar Nilsson till vänster och stadsdirektör Stefan Johansson kan göra sig beredda på att åter äntra scenen.
Den 22 april är det åter dags för Landskronagalan. Gunnar Nilsson till vänster och stadsdirektör Stefan Johansson kan göra sig beredda på att åter äntra scenen.
Den 21 april är det åter dags för Landskronagalan. Gunnar Nilsson till vänster och stadsdirektör Stefan Johansson kan göra sig beredda på att åter äntra scenen. I år ska dessutom Årets Landskrona ambassadör utses och du kan vara med och påverka och rösta fram näringslivspriserna.

Nu börjar arbetet med att få fram nomineringar till årets näringslivpriser och vilka som ska koras den 21 april på Landskronagalan.

I år uppmanar vi allmänheten att komma in med förslag till juryn senast den 13 mars på det företag/företagare eller organisation de tycker ska nomineras, säger Cecilia Walles vid Företagsarenan. Bidraget ska skickas till info@foretagsarenan.se

2017 års kategorier är:

Årets Jobbskapare
Priset går till det företag i Landskrona som under året varit speciellt framgångsrikt i att skapa nya jobb – gärna jobb som bryter utanförskap.

Årets näringslivsrookie
Priset går till en Landskronaföretagare max fyllda 30 år. Årets näringslivsrookie ska genom sitt företagande ha varit nyskapande, bidragit till en förnyelse av näringslivet i Landskrona eller åstadkommit något som sticker ut, känns fräscht, vilt eller vågat.

Årets Företag inom miljö och hållbar utveckling
Priset tilldelas ett företag som på ett tydligt sätt kan visa på praktiska åtgärder för miljön i såväl Landskrona som i världen. Företaget samverkar med andra för utvecklandet av det hållbara samhället och agerar proaktivt utifrån ett långsiktigt perspektiv.

Årets näringslivspris inom mångfald
Priset går till en person, organisation eller företag som tar tillvara de möjligheter Landskronas etniska mångfald erbjuder. Med näringslivspriset uppmärksammar och premierar Landskronagalan dessa aktörer som är ett gott exempel på att etnisk och kulturell mångfald i affärsverksamhet lönar sig.

Årets satsning
Priset går till ett befintligt företag eller kommunal verksamhet som med satsningen har stor potential att skapa stort värde i Landskrona.

Årets Landskrona ambassadör
Priset går till en person eller organisation som kontinuerligt stärker den positiva bilden av Landskrona, genom att via sin gärning vara en varm förespråkare och glädjespridare för och i staden. Landskronaambassadören ser till att sätta staden på kartan samt skapar intresse och nyfikenhet för Landskrona.

Sedan tidigare har en jury redan valt ut de nominerade till  idrottspriserna.

Årets prestation
De som nominerats till årets prestation är
Marcus Svensson, Landskrona – Saxtorps Jaktskytteklubb
Clara Månsson, Landskrona Ski Club
Olivia Kristensson Nilsson, Landskrona Kvinnliga Gymnastikförening.

Årets förening
De som har nominerats till årets förening.
Viarps Kör- och Ridklubb
Glumslövs FF
Landskrona Kvinnliga Gymnastikförening.

Ledarkannan – Vinnaren presenteras under galan
LISA:s Guldmedalj – Vinnaren presenteras under galan

Följande ungdomar får stipendier från LISA.
• Albin Leo, Landskrona Atletklubb
• Meja Engdahl Petersson, Landskrona Kvinnliga GF
• Melanie Dahlberg, Landskrona Ski Club
• Amanda Egvärn, Kronan Volleybollklubb
• Moa Mellblom, Kronan Volleybollklubb
• Hanna Wilson, Viarps Kör- och Ridklubb
• Louise Zetterström, Borstahusens Segelsällskap
• Tobias Ohlsson-Bååth, SST NET Landskrona Innebandyklubb
• Oskar Hoff, Landskrona Simsällskap
• Emil Hassling, Landskrona Simsällskap

Till arkivet