Annons

Pizzor och glasögon till Malvan

Artan Bajraktari ägare av Pizzeria Restaurang Mamma Teresa kommer att bjuda Malvans gäster på lunchpizza under Alla Hjärtans dag.

I julas såg några företagare till att det serverades ett traditionsenligt julbord hos föreningen  Malvan. Så här i Alla Hjärtans-tider går två av företagarnas tankar åter till Malvans gäster.

Annons
 

På söndag kommer Christer Lundius och hans personal på Specsavers att hjälpa ”malvor” som har ögonproblem.
– Vi kommer att bjuda 44 personer som har anmält sig på såväl synundersökning som ett par glasögon. Vi kommer även att remittera dom som behöver ögonläkarvård. Förra gången vi gjorde detta remitterade vi tre personer som hade ögonsjukdomar som annars troligen hade förblivit oupptäckta, säger Christer Lundius.

På självaste Alla Hjärtans dag den 14 februari kommer Artan Bajraktari på Pizzeria Restaurang Mamma Teresa baka pizzor så att det står härliga till.
Jag kommer att baka cirka tio vegetariska pizzor och 45 stycken med kött på, berättar Artan Bajraktari som sedan kommer att köra ut dessa till Malvans nya och fina lokaler i Grindstugan på Artillerigatan.
– Jag blev väldigt berörd när vi var på plats i julas. Så när jag och min fru diskuterade vad vi skulle göra på Alla Hjärtans dag så föreslog jag att vi skulle bjuda på pizza. Hon var med på det direkt. Det är viktigt att vi månar om varandra i alla sammanhang, understryker restaurangägaren.

– Jag och min fru får ta en romantisk weekend tillsammans vid något annat tillfälle i vår, avslutar Artan Bajraktari och spricker upp i ett enda stort leende.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser