Annons
Måndagen den 24:e januari
4.7°C 5.6m/s
Dagens namn: Erika

Nyanser av jeans visas på museet

Självporträtt i jeanstyg gjorda av elever vid Säbyholms Montessori.

På torsdag, den 2 februari,  klockan 17-19 är det vernissage för utställningen “Nyanser av jeans” i ateljén på Landskrona museum. Det är eleverna i årskurs 7-9 på Säbyholms Montessori som har gjort självporträtt i jeanstyg, som vi nu ställs ut i samarbete med Landskrona museum.

– Tekniken som eleverna har använt är inspirerad av den numera Londonboende konstnären Ian Berrys arbete, som ger en härlig dynamik i uttrycket och en tredimensionell känsla. menar Marie Jacobsson, bildlärare på skolan och hälsar välkommen till museet den  2 februari, då man  visar vi upp och berättar mer om arbetena.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser