Ledande sporthall blir större

Puls Arena sett utifrån efter om- och tillbyggnad. Ritning: Magasin A
Puls Arena sett utifrån efter om- och tillbyggnad.
Ritning: Magasin A

Nu växer Puls Arena. Igår beviljade stadsbyggnadsnämnden bygglov för att ändra verksamheten i den lager- och verkstadslokal som ligger granne med arenan till idrottshall.

– I den nya idrottsanläggningen blir det plats för boule, bangolf, skate, tyngdlyftning, judo och kickboxning och en del andra kampsporter. Redan befintliga kontor görs om till kansli, förklarar planchef Johan Nilsson på stadsbyggnadskontoret.

De två huskropparna förbinds med en tillbyggnad som kommer att husera GF Idrotts gymnastiksektion. Här blir det alltså en idrottshall för redskapsgymnastik men även kontor, café och möjlighet till spontanidrott. 

Till arkivet