Idol-vinnaren till Landskrona

Liam Cacatian Thomassen ger konsert i Landskrona på sportlovet.
Liam Cacatian Thomassen ger konsert i Landskrona på sportlovet. Foto: Enduo AB.

Mitt i sportlovet kommer Liam till stan. Idolvinnaren ger då en konsert i Landskrona Idrottshall.

Den 22 februari kommer Liam, vinnaren i TV4:s talangtävling Idol, till Landskrona idrottshall. Liam Cacatian Thomassen från Göteborg blev känd för svenska folket genom talangtävlingen Idol i TV4 under hösten 2016. På kort tid blev han populär hos både jury och tv-publik, vilket ledde till att senare besegrade Ekebytjejen Rebecka Karlsson i finalen.

Liams vinnarlåt ”Playing With Fire” har vunnit guld och spelas frekvent på radiostationer runt om i landet. Med drygt 3,5 miljoner strömningar på Spotify är han en av Sveriges populäraste artister just nu.

– Vi är väldigt glada över att Liam kommer till Landskrona. Det är ett kvitto på att våra långsiktiga samarbeten med evenemangsarrangörer börjar ge resultat, säger Thorsten Karlén, destinationsutvecklare i Landskrona stad.

Arrangör av konserten är Enduo AB i samarbete med Landskrona stad. Arrangemanget har fri åldersgräns.

Konsert med idolvinnaren Liam i Landskrona sker onsdag den 22 februari kl 19. Insläpp från kl 18 i Landskrona idrottshall. Förband kommer från Kulturskolan. Biljetter kommer att säljas via Tickster och Landskrona museum.

 

Till arkivet