Annons

Släng soporna på tippen

Någon hav valt att kasta sitt skräp på marken vid Exercisfältet istället för att köra till tippen. Detta fick en av Landskrona Direkts läsare att reagera. Foto: Privat

Någon har valt att kasta sitt skräp på marken vid Exercisfältet istället för att köra till tippen. Detta fick en av Landskrona Direkts läsare att reagera.
Foto: Privat

Sedan flera år är det kostnadsfritt för privatpersoner att kasta alla typer av avfall på Landskrona återvinningscentral, eller tippen som det kallas i folkmun. Trots detta använder en del Landskronabor andra platser för att slänga sitt skräp. En läsare har nu hört av sig och hon är mycket upprörd.

Annons
 

– Jag vill rikta en uppmaning till han eller hon som någon gång mellan söndagsmiddag och måndagsmiddagen tömde ett lass skräp på Exercisfältets återvinningsplats, skriver hon i ett argt meddelade.
– Hämta dina prylar igen och kör dem till tippen. Där kan du lämna allt utan att det kostar dig någonting, men du besparar alla som uppskattar denna återvinningsplats en massa irritation.

All information om Landskrona återvinningscentral hittar du på deras hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser