Ung man gripen misstänkt för mord

Den 12 augusti 2016 påträffades en kvinna död i lägenhet på Tränggatan i Landskrona. Initialt bedömdes att kvinnan avlidit av naturliga orsaker men efter en rättsmedicinsk undersökning kunde inte brott och yttre våld uteslutas. Idag har en ung man gripits, misstänkt för mord på kvinnan skriver polisen i ett pressmeddelande.

Ett antal poliser har deltagit i en utredning under hela hösten och vintern där runt 100 förhör har hållits. Under tisdagsmorgonen idag, 10 januari greps en yngre man och han är nu anhållen misstänkt för mord. Gripandet skedde efter en omfattande inre och yttre spaning.

Utredningen, som ligger under Grova Brott, vill gärna understryka att det aktuella fallet inte har något med den våldsanvändning som tidigare har utförts av olika grupperingar i staden.

Inga fler misstänkta finns i det aktuella fallet idag.
För närvarande har polisen inte fler uppgifter att lämna i ärendet.

Till arkivet