Pekka tillbaka i Falcons

Petri Manu har alltid varit glad för att diskutera föreningslivets betydelse.
Petri Manu tar steget ner från idrottshallens läktare till rollen som tränare för SST NET Falcons div. 4-lag. Foto: Ulf Bjarke – Foto261.se

Då noterar vi att stans Mr. Innebandy, Petri Manu, är tillbaka i SST NET Falcons.

Den tidigare sportchefen i klubben, Petri Manu som lämnade sitt skötebarn under en del uppmärksammade former 2013, är tillbaka i Falcons. Nu blir han tränare och coach för klubbens division 4-lag på herrsidan.

Petri Manu har haft sportchefsuppdrag för två Malmöklubbar sedan han sist var på hemmabänken i Landskrona Idrottshall. Frågan är om man kan kalla det för en försoning med klubben i hjärtat.
– Jag ser inte det så. För mig är det ett tränaruppdrag. Jag har haft en bra kommunikation hela tiden med Jakob Ohlsson, den nya ordföranden. Det andra har jag lagt bakom mig för länge sedan. Nu har Tomi Laamanen ”tjatat” på mig ett bra tag, och nu kände jag att det passa in, svarar han och menar att det varit på gång en tid.

– Det var aktuellt redan i höstas, men jag ville bli frisk först från mina hjärtbesvär, säger han.

– Detta är precis lagom nivå för en comeback, säger han som redan på lördag får känna på matchpulsen då hans lag tar emot FBC Engelholm i Landskrona idrottshall klockan 18.

I sammanhanget kan nämnas att Falcons elitlag spelar i division 1.

Till arkivet