Annons

Utomhusisbanan har öppnat för säsongen

Utomhusisbanan möjliggör för landskronaborna att åka skridskor precis när de själv har tid och lust. Över jul och nyår utökas dessutom tiderna för allmänheten i Landskrona ishall.

Annons
 

Utomhusisbanan, som ligger bredvid Landskrona ishall, fortsätter att vara öppen så länge kylan håller i sig.
– Den stora fördelen med utomhusisbanan är tillgängligheten. Isbanan är öppen för alla, varje dag, under säsongen. Belysning finns också runt banan så det går att åka ända fram till klockan 21.00, låter Petrit Parduzi uthyrningsansvarig på fritids- och kulturförvaltningen meddela.                                    

Intill isbanan finns ett rymligt grillhus för den som vill grilla eller ta en paus i skridskoåkningen och njuta av lite medhavd mat och varm dryck.

Landskrona ishall
Ishallen är normalt öppen för allmänheten på helgen, lördagar och söndagar, kl. 11.00-12.30. I jul, 19 december till 8 januari, utökas tiderna för de som gillar att åka skridskor inomhus. Ishallen är endast stängd på julafton och nyårsdagen.

– Vi har också märkt att det finns ett intresse för spel med klubba på allmänhetens åkning, berättar Petrit Parduzi.

Säkerheten för alla på isen är viktig så nu under julen har vi därför tilldelat särskilda dagar och tider då det endast är tillåtet med spel med klubba. Vilka dagar och tider som gäller finns att se på ishallens hemsida, tipsar Petrit Parduzi.

Gratis entré
Skridskoåkning är en rolig och billig familjeaktivitet då det i Landskrona är gratis att åka. Ta med egna skridskor eller hyr för endast 30 kr och då ingår även hjälm. Skridskouthyrningen står GF Idrott Konståkning för och de kommer ha öppet alla dagar i jul då ishallen är öppen för allmänhetens åkning.

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser