Kalas i Trädgårdslandet

Foto: Elvira Gligoric.
Foto:  Elvira Gligoric.
Foto: Elvira Gligoric.

På söndag den 11 december kl. 14.00–16.00 fyller Landskrona museums lekutställning Trädgårdslandet två år. Det firas med kalasfika, pyssel och presentdans.

Välkomna på kalas i Trädgårdslandet! Vi firar att Landskrona museums lekutställning Trädgårdslandet fyller två år. Det bjuds på kalasfika och alla barn kan skapa en fin trädgårdshatt. Trädgårdsmästaren kommer på besök och nya, spännande djur har flyttat in i utställningen. Kulturskolans Kultis-dansgrupp uppträder med en presentdans kl 14.00, hälsar Maria Olofsson, museipedagog och förklarar att det är drop-in och gratis att delta. 

Trädgårdslandet är en permanent lekutställning för barn 0-5 år och deras familjer på Landskrona museum. I Trädgårdslandet kan du klättra i komposten, krypa i kaninernas labyrint, plocka morötter eller sjunga en sång med snigeln. Vila under stjärnorna i nattens koja, klappa igelkotten och snurra med skatorna vid spegelsjön. 
– Ta på trädgårdskläder och lek tillsammans!

Se Trädgårdslandets musikvideo

 

 

Till arkivet