Besa vann Svalövscupen

FK Besa firar att man vunnit 2016-års upplaga av Svalövscupen.
FK Besa firar att man vunnit 2016-års upplaga av Svalövscupen.
FK Besa firar att man vunnit 2016-års upplaga av Svalövscupen. Foto:Privat.

FK Besa kunde i helgen leva upp till klubbens och tränare Richard Perssons höga förväntningar då man vann årets upplaga av Svalövscupen.

Efter en lång och intensiv kväll i Svalöv där Besa tog sig obesegrade genom gruppspelet ställdes man strax efter midnatt i final mot Vellinge IF. En match som Besa vann med 3-1.
– Besa har varit väldigt tydliga och jag är helt enig med dem. Allting vi ställer upp i var i sig det är inomhus eller utomhus ska vi ha ambitionen att vilja vinna, annars ser jag ingen mening med att delta och med tanke på den enorma vinnarmentaliteten som finns i truppen så är dem inne på samma linje, sa tränare Richard Persson innan turneringen.

Nightcap
FK Besa går nu in i årets Nightcap med stärkt självförtroende, där laget har hamnat i grupp B tillsammans med BK Fram, BoIS, IK Wormo, Svalövs BK, Asmundtorps IF och BK Landora.

I grupp A hittar vi arrangörsklubben Borstahusens BK tillsammans med Glumslövs FF, Bosna FF, Häljarps IF, Hittarps IK, Härslövs IK samt Teckomatorps SK.

Årets upplaga av Nightcap avgörs den 10 december i idrottshallen och första matchen ut är BK Landora mot BK Fram klockan 15.

Till arkivet