Första namnet i det nya koncernbolaget

Fredrik Erlandsson har erfarenhet från företagsledande roller inom flera branscher i Sverige och internationellt, såväl som mångårigt politiskt engagemang för Moderaterna i Malmö stad såväl som i Bryssel. Han bor i Landskrona sedan 2011.
Fredrik Erlandsson  har erfarenhet från företagsledande roller inom flera branscher i Sverige och internationellt, såväl som mångårigt politiskt engagemang för Moderaterna i Malmö stad såväl som i Bryssel. Han bor i Landskrona sedan 2011.
Fredrik Erlandsson har erfarenhet från företagsledande roller inom flera branscher i Sverige och internationellt, såväl som mångårigt politiskt engagemang för Moderaterna i Malmö stad såväl som i Bryssel. Han bor i Landskrona sedan 2011.

Moderaterna presenterar nya förtroendevalda och kungör därmed också första namnet i det nya koncernbolaget.

Den moderata kommunfullmäktigegruppen i Landskrona har utsett nya förtroendevalda. Därmed är också första namnet som ledamot i det nybildade koncernbolaget Landskrona Stadshus AB klart.

Det är Fredrik Erlandsson som kommer att väljas in på moderaternas mandat. Till vardags är han  informationsdirektör och ansvarig för investerarrelationer på Thule Group AB, Malmö.
Koncernbolaget spelar en viktig roll i den nyligen beslutade omorganisationen av kommunens bolagsstruktur. Det är därför viktigt att bolaget får en ledning med gedigen kompetens både från näringsliv och politik, säger kommunalråd Birgitta Persson (M).

– Vi är också glada att Lennart Pettersson accepterat rollen som ersättare i Landskronahamn AB, fortsätter Birgitta Persson.
Glumslövsbon Lennart Pettersson efterträder Peder Keiller Alberoth som istället tagit plats som ersättare i kommunfullmäktige och fritidsnämnden.

Till arkivet