Annons

Post till alla utom två

PostNord har inspekterat tusentals brevinkast i Landskrona. (Bild från annat tillfälle)

Postnord har inspekterat tusentals brevinkast i Landskrona. Nu är det bara två brevlådor i Torgpalatset som man är oeniga med fastighetsägaren om öppningens mått. (Bild från annat tillfälle)

UPPDATERAD kl. 18.20

Nu står det  klart att en överenskommelse i det närmaste är gjord mellan Postnord och Lindströms Fastigheter, vilket innebär att de drabbade hyresgästerna i Torgpalatset högst troligt kommer att få sin post utdelad endera dagen.

Annons
 

– Det stämmer såtillvida att vi är överens om åtgärder på samtliga lägenheter utom två lägenheter där vi är oeniga om öppningens mått. Vi kommer troligtvis att bli överens där under de närmaste dagarna. I övriga lägenheter räknar vi med att posten åter kommer att delas ut imorgon eller i övermorgon, säger Per Lindström, vd på Lindström Fastigheter.

Lika tvärsäker är inte Postnords representant.
– Vi är dock mycket nära en lösning nu, säger Thomas Lilja, produktionsområdeschef på Postnord i Landskrona men vill inte säga att man är helt hundra överens.
– Jag tror att vi går i mål i veckan och då kommer också den lagrade posten att delas ut.

– Lindströms har lovat att åtgärderna ska vara gjorda till den siste januari 2017 och det har vi godtagit, säger Thomas Lilja vidare.

När väl mellanhavandena med Lindströms Fastigheter är löst har Postnord nått en överenskommelse med samtliga fastighetsägare som man i höst hamnat i tvist med. Men än hissas inte vit flagg. I februari kan det vara dags igen.
– Har vi inte nått en överenskommelse innan kan 450 nya hushåll dras in i en ny tvist.

– Vi har försökt föra en dialog med Landskronahem men de har inte svarat. Det kan ju vara så att de haft fullt upp med sina storaffär, avslutar Thomas Lilja.

 

 

Läs mer:

 

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser