Annons

Gästkrönika: Ko, hund, katt, fru och liten grabb!

jonas

Så hände det som alla BoIS:are hoppades på, möghunnarna åkte ur allsvenskan!
Jag tänkte och hoppades på det innan, men vågade inte riktigt tro att det skulle hända.
Jag sa till frugan att jag skulle jubla och basunera ut det när det hände.
Men jag sa ingenting om det, jag kom plötsligt på att jag har ett par vänner som håller på nämnda lag.
Jag vill ju inte såra mina vänner för att de gapar på elva annorlunda klädda grabbar än de pågarna jag håller på.
Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag tycker faktiskt synd om deras supportrar, de riktiga supportrarna vill jag förtydliga! 
Inte de idioterna som rusade in på planen mot Jordan, utan de som i ur och skur står där och hoppas och kämpar med laget.
För de är av samma skrot och korn som andra supportrar, vi är inte olika, vi bara tror på olika gudar!

Annons
 

Det är ju inte du och jag som är problemet, vi som då och då kallar domaren för “halvblinda jävla ålahue”.
Nej vi är inte problemet, det är de som tycker att man måste förstöra saker och slå itu folk och deras familjer, enbart för sin tro! Men dom är ju inte på något sätt stöttande för tron som vi alla är där för, de är bara där för att de är arga och har svårt att förstå att alla inte tycker som dom.  Då är vi där igen, oliktänkande! Att det ska vara så svårt att förstå…

Vi har en lite drygt ettårig liten grabb här hemma, nej han är inte dryg, han är lite mer än ett år gammal. Inga missförstånd här inte! Han och Sune (vår smått annorlunda katt) kommer ganska bra överens, förutom när Louie hittar Sune sovande under soffan och skriker KATT!!
Blir kanske ombytta roller när Louie är i tonåren, Sune hittar honom sovande under soffan och jamar.
Den lille grabben går ju nu, så jag får väl snart börja gymma för att orka hänga med. Frugan joggar ganska flitigt (nu var jag snäll va?) hon springer skoljoggen snabbare nu än när hon gick i högstadiet! Dock har jag fått en del långa jobbiga samtal från stadens högstadieskolor, dom snackar om besöksförbud, lite att ta i om ni frågar mig. Kan jag bara få henne att sluta knuffa undan de andra barnen så kan vi nog komma fram till en lösning tror jag.

Det är väldigt omvälvande, jag vet knappt vad det betyder, men vad jag ville säga var att det här med att bli pappa var lite mer än jag trodde.  Plötsligt så blir man sårbar, och förväntad att alltid kunna ”leverera” som man så trendigt säger nu, eller det kanske är ute igen. Men det finns inget ljuvligare än när tittar rakt i mina ögon och säger pappa!
Då är det värt de där gångerna på morgonen när man precis har fått på honom hela vinteruniformen, och man plötsligt känner en välbekant doft…
Börja om från början, ta ett djupt andetag, men inte genom näsan!

Han slår ibland ut med händerna, du vet så som man gör när man frågar kyparen var fan maten blir av, det har gått 5 minuter sedan jag beställde. Ni vet när man inte har ätit sedan man åt den där lidlbullen med kalkonmortadella till lunch, och klockan är 14 och man traskar in på ett hamburgeri hungrig som en varg.
Jag vet att hamburgerier sällan har kypare, men ni fattar säkert vad jag menar.

Ta hand om er, och ta hand om någon annan!

Forza Randitt, tack för mig, hej!
Jonas Arancic Englund

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser