Annons

Posten kom och gick

Det så kallade Torgpalatset i hörnet Regeringsgatan/Skolallén är nu indraget i den konflikt som råder mellan Postnord och flera fastighetsägare. Detta kan komma att innebära att hyresgästerna i huset från och med den 1 november behöver ta sig ut till Lodjursgatan för att hämta sin post.

Det så kallade Torgpalatset i hörnet Regeringsgatan/Skolallén är sedan tre veckor tillbaka indraget i den konflikt som råder mellan Postnord och fastighetsägaren. Idag fick man trots detta posten utdelad men det visade sig vara ett misstag av en vikarie “som bara gjorde sitt jobb”.

Vid lunchtid idag var det glada miner i Torgpalatset, fastigheten på hörnet Regeringsgatan/Skolallén. Posten var åter i brevlådorna efter tre veckors konflikt.
Men säg den glädje som varar.

Annons
 

Av misstag delades idag posten ut till de boende på Regeringsgatan i den fastighet som sedan den 1 november varit indragen i tvisten som finns mellan Postnord och fastighetsägaren.
– Vi väntar på en handlingsplan som är tidssatt ifrån Lindströms fastigheter. Vilka åtgärder som kommer att göras har vi fått, säger John McCormick, produktionschef vid Postnord i Landskrona.
– Vikarien som gick där idag hade missuppfattat att allt var klart, därav fick de boende dagens post, förklarar han och Claes Glader som är en av de boende, vet inte om han ska skratta eller gråta.
– Det är inte lätt att vara brevbärare och göra sitt jobb. Det är sorgligt att Postnord mår bra av att vi inte får vår post. Jag hävdar fortfarande att de bryter mot postlagen, säger han och menar att det är bedrövligt att Postnord och fastighetsägarna inte kan hitta en lösning.

– Utdelningsstoppet kvarstår men vi hoppas på en snar lösning, säger John McCormick som tillsvidare väljer att passa på Landskrona Direkts följdfrågor om hur många postkunder som i dagsläget är ofrivilligt indragna i konflikten samt hur många nya områden/fastigheter som står på tur att bli indragna. Inte heller får vi svar på frågan vad som kommer att ske med den post som blivit liggande i tre veckor då inte alla kunder tagit sig ut till Postnords företagscenter för att hämta sin post.

– Man undrar om han där uppe hade ett finger med i spelet. Jag fick idag mycket viktig post utdelad men vad jag fått annars under utdelningsstoppet har jag inte en susning om. Jag är inte brevbärare.  Jag tänker inte går tre kilometer för att hämta min post. Jag tror jag blir galen, avslutar Claes Glader.

En kommentar till "Posten kom och gick"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Post till alla utom två

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser